Siirry sisältöön
Karhun Kellarin sauna - Iisalmi
Alkaen 280,00 € / 5 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Karhun Kellari / IPK Hockey Oy kellari@ipk.fi044 9874100Y-tunnus:3126386-6Kauppiaan ehdot

Karhun kellarin sauna on aivan Iisalmen ydinkeskustassa sijaitseva upea kokous- ja saunatila, jossa järjestät järjestät kokoukset, juhlat ja illanistujaiset. Tila soveltuu (istumapaikkoja) n. 25 hengelle. 

Varustelu: wifi, 75'' screen + 2 x 32'' TV, Genelec äänentoisto, Chromecast + sovellukset: Youtube, Spotify, Ruutu+, MTV Katsomo, Viaplay jne. 

Uniikki sauna, johon mahtuu jopa 12 henkeä.


Aktiviteetit:


Megazone: 
Hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille. Pelialueena toimii hämärä, uv-valoin valaistu labyrinttimainen kaupunkitaisteluareena.

Sim Way Hunt:
Maailman monipuolisin 3D-simulaattori ampumaurheiluun ja metsästäjille. Kehitetty erityisesti metsästäjille ja urheiluampujille, jotka haluavat harjoitella sisätiloissa, turvallisesti ja tarkasti – vuodenajasta riippumatta. Sopii erinomaisesti myös aloittelijoille!

Passion Golf Studio: 
Passion Golf Studio on jokaisen golfarin unelma. Sen toiminta-ajatus on selkeä ja yksinkertainen; Suomen talvi on golfarin kannalta tuskallisen pitkä. Koska emme voi lyhentää sitä, ainoa pelastus on tehdä golfista talvilaji. Ja sen Passion Golf Studio myös tekee.


Hinnat:


Arkisauna Ma-To klo 17-22 280 € 

Aamusauna Pe-Su klo 10-15 280 € 

Sauna Pe-Su klo 17-22 450 € 

Pelipaketti saunavarauksen yhteydessä (Megazone, Sim Way Hunt ja golf)
260 € 
Sisältää henkilökunnan opastuksen sekä pelaamisen (2h) porukalle.


Palvelut: 

Ravintola Raatihuone on suunnitellut Karhun kellariin menut erilaisiin kokoontumisiin. Tilaa saunamenumme & kysy lisää eira.randelin@ipk.fi

Omien juomien tuominen saunalle on sallittu. 

Pyyhkeet voit vuokrata (6 € / kpl) saunavarauksen yhteydessä.