Siirry sisältöön
Passion Golf Studio - Iisalmi
[]
Alkaen 11,00 € / h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Karhun Kellari / IPK Hockey Oy kellari@ipk.fi 044 9874100 Y-tunnus: 3126386-6 Kauppiaan ehdot


Passion Golf State-of-the-art Studio

Me sanomme näin: Meillä on takuuvarmasti Suomen vähiten myydyimmät golfsimulaattorit. Emme edes halua mennä yksityiskohtiin ja kehua laitteidemme teknistä hyvyyttä hienoilla mainospuheilla. Puheet ovat puheita, teot ratkaisevat. Passion Golf Studio on valmis ottamaan sen haasteen vastaan. Pelaajat äänestävät jaloillaan ja me luotamme siihen. Me tiedämme, että pelaajat huomaavat itse, ensimmäisestä lyönnistä alkaen, että tässä on jotain aivan ennennäkemätöntä; toisin kuin muissa simulaattoreissa, pallo lentääkin myös ruudulla sinne, minne se lentäisi oikeallakin kentällä.

Kyseinen asia on edellytys sille, että simulaattoripelaaminen on mielekästä. Jokainen pelaaja tietää ainakin jossain määrin, mihin suuntaan lyönti lähtee, ja kuinka pitkälle suunnilleen itse lyö milläkin mailalla. Jos simulaattorista saatava informaatio ei vastaa tätä omaa tunnetta, ei pelikokemus ole kovin uskottava, eikä varsinkaan oikea. On selvää, että sellainen ”pelaaminen” ei kiinnosta pidemmän päälle ketään. Harva pelaaja jaksaa pelata koko pitkän talven sellaisessa simulaattorissa. Me uskomme, että juuri tuossa on suurin syy, miksi valtaosa pelaajista -kesällä hyvinkin innokkaista golfareista- ei halua kärvistellä talvea tuskaillen, vaan mieluummin pitää mailansa varastossa 6 kk ajan.

Passion Golf Studion perustajat tietävät, että tuo asia on mahdollista muuttaa ja tuovat nyt pohjois-savolaisten golfareiden iloksi Kuopioon myös Suomen mittakaavassa täysin uudenlaisen konseptin, jossa todenmukaista golfia pääsee pelaamaan myös talvella, Foresight Sportsin lyöntianalysaattoreilla varustetussa studiossa. Kyseessä ei ole pelkästään paikka, jossa himoharjoittelijat harjoittelevat, vaan me haluamme luoda Passion Golf Studioon yhteisön, jossa valtaosa golfin tarjoamista elämyksistä saadaan pelaajien ulottuville myös talvella. Keväällä 2020 studio avataan kahdella simulaattorilla, ja kesän aikana tehdyn remontin jälkeen päästään syksyllä uusiin tiloihin neljällä laitteella. Talven aikana alkaa pyöriä myös erilaiset kilpailut, kuten viikkokisat, reikäpelimestaruus, junioreiden ja senioreiden omat kisat ym ym. Ja sokerina pohjalla, vain naisille tarkoitetut omat iltamat ja kilpailut. Pääosin kilpailut tullaan käymään tasoituskilpailuina, joten kaikki ovat samalla viivalla. Toki mittaa otetaan välillä myös scratch -periaatteella!

Ja mikä parasta, tässä studiossa pallo voidaan todella pelata reikään asti, eikä simulaattorin tarvitse arpoa putteja.

Kaikki tämä kuulostaa varmasti melko kovalta puheelta, ja tämän enempää emme voi kirjoittamalla pelaajia vakuuttaa, vaan haluamme antaa tekojen puhua puolestamme. Sen vuoksi kehotamme kaikkia golfista kiinnostuneita tai kesällä pelaavia tulemaan testaamaan studiota ja toteamaan sen itse.
 

Hinnat:

Arkisin Klo 10-15 22€ / h 
Arkisin Klo 15-18 28€ / h
Viikonloput / pyhäpäivät 28€ / h 
 

HUOM! Aukioloaikojen ulkopuolella saat sähköpostiin viestin avainkoodista, jolla pääsee kulkemaan Karhun Kellariin. Pelaaminen tällöin omatoimisesti, ei henkilökunnan opastusta.

kellari@ipk.fi
puh: 
044 9874100

tai

eira.randelin@ipk.fi